Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Ενημέρωση για τη λειτουργία των Γραφείων του Περιοδικού “ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ” της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 Νοεμβρίου 2016 τα γραφεία του περιοδικού «Ψυχιατρική» θα βρίσκονται στην οδό Αιγινήτου 17, 11528 Αθήνα, 3ος όροφος και θα λειτουργούν κάθε Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00 .Οι αλληλογραφίες και οι υποβολές εργασιών που γίνονται ταχυδρομικά θα αναφέρονται στην ανωτέρω διεύθυνση. Πληροφορίες για την εξέλιξη των εργασιών ή άλλα θέματα του περιοδικού μπορείτε να έχετε τις παραπάνω ημέρες και ώρες από τη Γραμματεία του περιοδικού (210-7758410).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Β. Κονταξάκης
Διευθυντής του περιοδικού «Ψυχιατρική»
Καθηγητής Κλινικής & Κοινωνικής Ψυχιατρικής
Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

 

Επιστολή της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου & Σάμης, κ. Δ. Λυκούδη

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε από μέλη μας και τον ηλεκτρονικό τύπο για ατυχείς εκφράσεις που χρησιμοποιήσατε δημόσια προς πολίτες που αντιτίθενται σε έργα του Δήμου. 

Περισσότερα...

 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων”, που διοργανώνει η Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει τη λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) διάρκειας δύο (2) ετών, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών - Master of Sciences (ΜΔΕ- M.Sc.) «Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων» (Φ.Ε.Κ. Τεύχος Β 1703/14.06.2016). Η έναρξη του ΠΜΣ ορίζεται τον Ιανουάριο 2017 και θα περιλαμβάνει τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα για την ολοκλήρωσή του. 

Περισσότερα...

 

Βιβλίο Σ. Μανωλόπουλου “ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΙΚΑ”

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω για την έκδοση του νέου μου βιβλίου, ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΙΚΑ, καρπού των στοχασμών μου για την εκπαίδευση. Ελπίζω να συμβάλει με γόνιμο τρόπο στους προβληματισμούς σας για τα πολύπλοκα θέματα που απασχολούν όλους όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον μας.

Σωτήρης Μανωλόπουλος 

 

Διημερίδα του Κλάδου Τέχνης & Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, 25-26 Νοεμβρίου 2016, Ινστιτούτο GOETHE

Πρόγραμμα διημερίδας 25 και 26 Νοεμβρίου του Ινστιτούτου Γκαίτε σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία- κλάδος «Τέχνη και Ψυχιατρική»
«Η ομοφυλοφιλία στον κινηματογράφο»

Ο κλάδος «Τέχνη και Ψυχιατρική» της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για ένατη συνεχή χρονιά διοργάνωσε το ετήσιο αφιέρωμα στον κινηματογράφο σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, με θέμα «Η ομοφυλοφιλία στον κινηματογράφο». Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται όπως κάθε χρόνο με την ομώνυμη διημερίδα που συνδιοργανώνεται με το Ινστιτούτο Γκαίτε στο χώρο του Ομήρου 14-16. 

Περισσότερα...