Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Χριστούγεννα 2016

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για πρόσληψη ενός ψυχιάτρου και ενός παιδοψυχιάτρου

Η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει: Ένα (1) Ψυχίατρο για την κάλυψη των αναγκών της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Νομού Φωκίδας με έδρα την Άμφισσα και Ένα (1) Παιδοψυχίατρο για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες με ψυχικές διαταραχές που διαβιούν στο Νομό Φωκίδας και έδρα την Άμφισσα.

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί 11 – 14 Μαΐου 2017, στην Κέρκυρα στο Ξενοδοχείο CORFU HOLIDAY PALACE.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

 

Νέα μειωμένη εγγραφή στο 3ο Πανελλήνιο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

ΝΕΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Με κίνητρο την συνεχιζόμενη εκπαιδευτική προσφορά στο χώρο της Ψυχικής Υγείας , η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Ψυχοφαρμακολογικού Συνεδρίου της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, αποφάσισε την διευκόλυνση των Ειδικευομένων Ψυχιάτρων καθώς και των λοιπών Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας (Ψυχολόγων, Νοσηλευτών, Κοινωνικών Λειτουργών, Εργοθεραπευτών κ. α) και όρισε την εγγραφή στο Συνεδριο , στα 60 Ευρώ αντί της τιμής των 100 Ευρώ.

www.3psychopharmacology.gr

 

Διημερίδες της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας

Claude Lanzmann: «Shoah» (1985) και «O τελευταίος των αδίκων» (2013) σε 1η δημόσια προβολή στην Αθήνα. Προβολές ταινιών και συζητήσεις.

Δύο διημερίδες της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε Αθηνών και την υποστήριξη της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας 2-3 και 9-10 Δεκεμβρίου 2016, Παρασκευή και Σάββατο

Χώρος διεξαγωγής των διημερίδων: Ινστιτούτο Γκαίτε Αθηνών, Ομήρου 14-16, 10672 Αθήνα  

Περισσότερα...