Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Εκδήλωση εις μνήμην Καθηγητού Κωνσταντίνου Στεφανή

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνουν επιστημονική εκδήλωση στη μνήμη του τ. Υπουργού, Ακαδημαϊκού και Ομότιμου Καθηγητή

Κωνσταντίνου Στεφανή

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου, ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30). 

Περισσότερα...

 

Αφιέρωμα “Κινηματογράφος & Ψυχιατρική” του Κλάδου Τέχνης & Ψυχιατρικής, σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη Ελλάδος

Ο κλάδος «Τέχνη και Ψυχιατρική» της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας συνδιοργανώνει με την Ταινιοθήκη της Ελλάδας για δέκατη συνεχή χρονιά το αφιέρωμα «Κινηματογράφος και Ψυχιατρική», που έχει γίνει πια θεσμός. Στον κινηματογράφο «Λαΐς» όλες τις Κυριακές 12.00 το μεσημέρι από 5 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου θα έχουμε τις καθιερωμένες συναντήσεις μας. Ο θεματικός άξονας εφέτος είναι «Προσφυγιά: διαδρομές και τραύμα».

Περισσότερα...

 

Επετειακό 10ο Συνέδριο Προσωποκεντρικής Ιατρικής

Αγαπητοί συνάδελφοι

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την διοργάνωση του επετειακού 10ου Συνεδρίου Προσωποκεντρικής Ιατρικής που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης σε συνεργασία με τον ΠΟΥ.
Τα συνέδρια αυτά είναι πάντα υψηλού επιπέδου και το φετινό έχει επετειακό χαρακτήρα μια που συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη ίδρυση του Διεθνούς Κολλεγίου Προσωποκεντρικής Ιατρικής.

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 12:16)

Περισσότερα...

 

Προκήρυξη Βραβείων στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής προκηρύσσονται :

  • Ένα Βραβείο εις μνήμην Μαρίας Ζαούση με θέμα τη «Διπολική Συναισθηματική Διαταραχή», ύψους 1.000 ευρώ
  • Ένα Βραβείο εις μνήμην του Επιτίμου Προέδρου της ΕΨΕ, Καθηγητού Ανδρέα Παράσχου με θέμα «Διαταραχές του σχιζοφρενικού φάσματος», ύψους 1.000 ευρώ

Περισσότερα...

 

RIG LOCUMS : Πρόσκληση ενδιαφέροντος για θέσεις εργασίας

Consultants και Middle Grade Ψυχίατροι - Μόνιμες θέσεις εργασίας στο πανέμορφο Sussex στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πρόσληψη ψυχιάτρων για μόνιμη εργασία σε διάφορα νοσοκομεία στο Sussex, μία ώρα μακριά από το Λονδίνο και δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο του Gatwick.

Περισσότερα...