Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ στο ΨΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το τραγικό συμβάν με νοσηλευόμενο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής θα ανακινήσει, για μια ακόμη φορά, ερωτήματα για τις συνθήκες νοσηλείας ασθενών με ιδιαίτερες ανάγκες φύλαξης.

Περισσότερα...

 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εφαρμοσμένη Νευροανατομία” από τη Νευροχειρουργική Κλινική & Εργαστήριο Ανατομίας ΕΚΠΑ

Με µεγάλη µας χαρά σας ανακοινώνουµε την έναρξη του Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρµοσµένη Νευροανατοµία», που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017.

Η Νευροανατοµία αποτελεί σήµερα τη βάση των σύγχρονων Νευροεπιστηµών. Για τον λόγο αυτό, ο σκοπός του συγκεκριµένου ΠΜΣ είναι να εφοδιάσει τους πτυχιούχους φοιτητές µε επαρκή και σύµφωνη µε τα σύγχρονα επιστηµονικά δεδοµένα, γνώση της δοµής του Νευρικού Συστήµατος. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, το µεταπτυχιακό πρόγραµµα προσανατολίζεται στην εξασφάλιση του βασικού θεωρητικού υπόβαθρου σχετικά µε το Νευρικό Σύστηµα σε συνδυασµό µε την εκτεταµένη πρακτική µελέτη του εγκεφάλου και συνολικά του Νευρικού Συστήµατος, µε τη χρήση διαφόρων εκπαιδευτικών εργαλείων (ηλεκτρονική µικροσκοπία, ανατοµή νωπών παρασκευασµάτων, απεικόνιση και µελέτη χαρακτηριστικών περιπτώσεων κ.λ.π.).

Περισσότερα...

 

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Ψυχοδυναμική κατανόηση στην άσκηση της Παιδοψυχιατρικής”, από την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος

Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος-Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Ψυχοδυναμική Κατανόησή στην Άσκηση της Παιδοψυχιατρικής».

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 13:55)

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση

zachariadis

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας μετά το θλιβερό άγγιγμα του θανάτου του διαπρεπούς ψυχιάτρου Νίκου Ζαχαριάδη, συνήλθε εκτάκτως και απεφάσισε :

  • Να εκφρασθούν Συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος
  • Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. της Εταιρείας στην εξόδιο ακολουθία
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Ημερήσιο Τύπο


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου, ώρα 15.00 στο παρεκκλήσι των Αγ.Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο.

 

Κλινική ΚΑΣΤΑΛΙΑ : Πρόσκληση ενδιαφέροντος δύο θέσεων Ψυχιάτρων

Σας παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε ότι έχουμε ανάγκη πρόσληψης 2 ιατρών (ειδικευόμενων ή και ειδικευμένων) για την κάλυψη εφημεριών και μερικής καθημερινής απασχόλησης.
Για κάθε σχετική πληροφορία και υποβολή βιογραφικού, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2108980633 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Με θερμές ευχαριστίες και εκτίμηση
Πέτρος Ν. Λυμπέρης