Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Θέση του Κλάδου Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για το Νομοσχέδιο Αναγνώρισης Ταυτότητας Φύλου

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ:
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΨΕ.

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία προσκλήθηκε από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής να μετάσχει στη συζήτηση για το νομοσχέδιο: «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου- Εθνικός μηχανισμός εκπόνησης παρακολούθησης και αξιολόγησης των σχεδίων δράσης για τα δικαιώματα του παιδιού».

Περισσότερα...

 

Πανελλήνιο Συνεδριο Ψυχιατρικής

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το επόμενο Πανελλήνιο Συνεδριο Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, θα διοργανωθεί 17-20 Μαίου 2018, στο νησί της Κω.

 

Θέση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στο Νομοσχέδιο αναγνώρισης ταυτότητας φύλου

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία προσκλήθηκε από την Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης , Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής να μετάσχει στην συζήτηση για το νομοσχέδιο «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου – Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού».

Περισσότερα...

 

Δραστηριότητα Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Ελλάδος & Δυτικής Στερεάς της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Δραστηριότητα Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Ελλάδος & Δυτικής Στερεάς της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας :

Έκδοση Οδηγού Πρώτων Βοηθειών στην Ψυχική Διαταραχή & Οδηγού Μονάδων Ψυχικής Υγείας, από το Τ.Ε.Ψ.Υ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑΣ, το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ της ΕΨΕ & τον ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΝΙ “Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”.

 

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, 10 Οκτωβρίου 2017 – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ