Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Υποψηφιότητες για τον Κλάδο Ψυχοθεραπείας

Υποψηφιότητες για τον Κλάδο Ψυχοθεραπείας

Η Συντονιστική Επιτροπή του Κλάδου Ψυχοθεραπείας καλεί σε συνάντηση στα γραφεία της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (Παπαδιαμαντοπούλου 11) την Παρασκευή 5 Μαΐου από 13.30-15.30 με θέμα: Απολογισμός τριμελούς Συντονιστικής Επιτροπής του Κλάδου και εκλογή νέας.

Υποψηφιότητες για Συντονιστική Επιτροπή: Ρωσσέτος Γουρνέλης, Βασίλης Μενούτης, Δημήτρης Μοσχονάς, Αρτέμης Πεχλιβανίδης, Σταμάτης Τουρνής.

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η Συντονιστική Επιτροπή
Χαρά Καραμανωλάκη, Κάτια Χαραλαμπάκη, Γιάννης Μιχόπουλος 

 

Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΝΩΣΙΑΚΩΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (Ε.Ε.Γ.Ψ.) διοργανώνει το 5 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών με θέμα: «Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία: Προκλήσεις & Προοπτικές» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών 10-12 Νοεμβρίου 2017, υπό την Αιγίδα της Ε.Α.Β.C.T & της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και την επιστημονική συνεργασία του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑARON BECK. 

Περισσότερα...

 

Ημερίδα της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος για το Ψυχικό Τραύμα

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι και φίλοι/ες,

Το ψυχικό τραύμα στις μικρές ηλικίες, και ιδιαίτερα εκείνο που σχετίζεται με πρώιμο, χρόνιο και επαναλαμβανόμενο στρες μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κινδύνου για αυξημένη ψυχική και σωματική νοσηρότητα στη μετέπειτα ζωή του νέου ανθρώπου. Αυτό συμβαίνει μέσω δομικών και λειτουργικών αλλαγών σε περιοχές και κυκλώματα του εγκεφάλου, επηρεάζοντας ακόμα και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του νέου. 

Περισσότερα...

 

Καλό Πάσχα

 

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία, 7 Απριλίου 2017

 Η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία , 7 Απριλίου, είναι για το 2017 αφιερωμένη στην Κατάθλιψη. Γνωρίζουμε από την καθημερινή μας κλινική εμπειρία, την επταετή πορεία της χώρας μας διαμέσου της κρίσης, αλλά και από τα θέματα που αναπτύσσονται σε όλες τις επιστημονικές εκδηλώσεις, το προσωπικό, κοινωνικό και οικονομικό κόστος της νόσου. Έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί στα θεραπευτικά και κοινωνικά ζητήματα που απαιτεί η αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Περισσότερα...