Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Πρόσκληση συμμετοχής στο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγιεινής

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

Η οικονομική κρίση που μαστίζει αυτή τη στιγμή όλη την Ευρώπη αλλά ιδιαίτερα τη χώρα μας έχει πολύ σοβαρές ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις σε όλο τον πληθυσμό, ιδιαίτερα όμως σε ευαίσθητες ομάδες, όπως είναι οι ψυχικά πάσχοντες συνάνθρωποί μας. Υπάρχει λοιπόν επείγον κοινωνικό αίτημα να ασχοληθούμε σοβαρά με αυτό το θέμα και να προτείνουμε λύσεις. Ήδη, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία συμπεριέλαβε το θέμα αυτό στη διημερίδα που οργανώθηκε πρόσφατα σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και εδώ και αρκετό καιρό δημοσιεύει στο περιοδικό μας, την «Ψυχιατρική», ερευνητικά άρθρα σε αυτό το αντικείμενο.

Περισσότερα...

 

Θέση απασχόλησης ψυχιάτρου

Φορέας: Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ»

Κατάστημα: Οικοτροφείο – Κέντρο Ημέρας στα Καλύβια Αττικής. Οδός Αιγιλίας, Περιοχή Όλυμπος, έναντι ΚΤΕΟ Καλυβίων.

Περισσότερα...

 

5ο Διεθνές Συνέδριο Ορθοδόξων Ψυχοθεραπευτών

Λογότυπο 5ου Διεθνούς Συνεδρίου Ορθοδόξων Ψυχοθεραπευτών

5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
Συγκαλείται από 27 ώς 30 Σεπτεμβρίου 2012 στον Βόλο με την συμπαράσταση της Μητροπόλεως Δημητριάδος, το 5ο Διεθνές Συνέδριο Ορθοδόξων Ψυχοθεραπευτών υπό τον γενικό τίτλο Ψυχοθεραπεία και Ποιμαντική: Αποκαλύψεις της Ύπαρξης. Ο θεσμός αυτός απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα υπαρξιακά και θρησκευτικά ζητήματα κατά την άσκηση του έργου τους, και στοχεύει στον θεωρητικό και πρακτικό διάλογο μεταξύ θεολογίας και ψυχοθεραπείας.

Περισσότερα...

 

Διαμαρτυρία της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για την διαπόμπευση προσώπων

Προς τον Υπουργό
Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Κύριε Υπουργέ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας διαμαρτύρεται εντόνως για την διαπόμπευση των άρρωστων γυναικών – φορέων του AIDS με πρόσχημα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση

Λόγω ξαφνικής ασθένειας ψυχιάτρου, ενοικιάζεται το επί 20 χρόνια ιατρείο του.

Τηλ. Επικοινωνίας, 2106668715 - 6972225016, κα Ιωάννα Πήττα