Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Ημερίδα και Σεμινάριο του ΕΠΑΨΥ με θέμα “Ενσωμάτωση της Ψυχικής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας”

ΕΠΑΨΥ

Περισσότερα...

 

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer 2010 - Δελτίο Τύπου

Μήνα εκδηλώσεων για τη Νόσο Alzheimer, διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer (21 Σεπτεμβρίου 2010). Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, που φιλοδοξούμε να αποτελέσει μήνα ευαισθητοποίησης του κοινού για τη Νόσο Alzheimer, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις :
Εβδομάδα εκδηλώσεων (30/8/2010 – 5/9/2010) με συμμετοχή στη  θεσμοθετημένη σειρά εκδηλώσεων του Δήμου Νεαπόλεως με τίτλο  «Βαλκανική πλατεία». Οι εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος από τις 31 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 19:00 -22:30. Η Εταιρεία θα έχει το δικό της εκθεσιακό stand, με πλούσιο πληροφοριακό υλικό για την ενημέρωση του κοινού.
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 19:00, πραγματοποίηση ημερίδας στο Δήμο Ελευθέριου Κορδελιού με στόχο την ενημέρωση των δημοτών. Ομιλήτρια θα είναι η κα. Μάγδα Τσολάκη, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer  και η ομιλία θα έχει τίτλο : «Έξυπνες ιδέες για επιτυχημένα γηρατειά».
20 Σεπτεμβρίου μέχρι και 24 Σεπτεμβρίου 2010, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην Πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετηθεί stand της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, στο οποίο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα παρέχει αξιόπιστη ενημέρωση στους συμπολίτες μας σχετικά με τη νόσο. Παράλληλα, θα διενεργείται  ένα μικρό τεστ 10 ερωτήσεων, το οποίο μπορεί σε πρώτη φάση να «ανακαλύψει» τυχόν ελλείψεις. Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν επίσης μπλουζάκια και καπελάκια.
Στις 21 Σεπτεμβρίου και με την συνεργασία της κοινωνικής οργάνωσης «Αγάπη», θα τοποθετηθεί και δεύτερο ενημερωτικό stand στον πεζόδρομο της Ικτίνου.
Όλο τον μήνα Σεπτέμβριο,  ένα τηλεοπτικό και ένα  ραδιοφωνικό κοινωνικό μήνυμα, ειδικά σχεδιασμένα για την Παγκόσμια  Ημέρα Νόσου Alzheimer θα μεταδίδονται από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα.
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 18.00 – 21:00 μ.μ θα διοργανωθεί περίπατος μνήμης (memory walk). Η εκκίνηση θα δοθεί στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στην  Πλατεία Δικαστηρίων, με τερματισμό το κινηματοθέατρο Ολύμπιον, όπου θα γίνει σύντομη ενημέρωση για τα νεώτερα δεδομένα στην άνοια. Μετά το τέλος του περιπάτου θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τις τοπικές αρχές καθώς και προβολή ταινίας σχετική με την άνοια.

Μήνα εκδηλώσεων για τη Νόσο Alzheimer, διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer Hellasκαι Συγγενών Διαταραχών, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer (21 Σεπτεμβρίου 2010). Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, που φιλοδοξούμε να αποτελέσει μήνα ευαισθητοποίησης του κοινού για τη Νόσο Alzheimer, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

 

 

 

Περισσότερα...

 

The Sixth World Conference on the Promotion of Mental Health and Prevention of Mental and Behavioral Disorders November 17-19, 2010 in Washington, DC

Sixth World Conference on the Promotion of Mental Health and Prevention of Mental and Behavioral Disorders
November 17–19, 2010 , Washington, DC
Omni Shoreham Hotel
November 17–19, 2010 , Washington, DC  Omni Shoreham Hotel

Περισσότερα...

 

Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω

Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω
  • Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - 22-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
  • Δελτίο Τύπου - Καταδίκη απεξαρτημένου 18 ΑΝΩ

Περισσότερα...

 

International Conference “From Adolescence to Adulthood-Normality and Psychopathology”, 9-12 September 2010, Larnaca, Cyprus

Λογότυπο Κυπριακής Ψυχιατρικής Εταιρείας

From Adolescene to Adulthood

9-12 September 2010, Larnaca Cyprus

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 20 Ιούνιος 2010 13:42)

Περισσότερα...