Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Κλινική ΚΑΣΤΑΛΙΑ : Πρόσκληση ενδιαφέροντος δύο θέσεων Ψυχιάτρων

Σας παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε ότι έχουμε ανάγκη πρόσληψης 2 ιατρών (ειδικευόμενων ή και ειδικευμένων) για την κάλυψη εφημεριών και μερικής καθημερινής απασχόλησης.
Για κάθε σχετική πληροφορία και υποβολή βιογραφικού, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2108980633 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Με θερμές ευχαριστίες και εκτίμηση
Πέτρος Ν. Λυμπέρης

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ

Πρόγραμμα

 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (ΜΔΕ-Master)

 

Καθηγητής Χ. Ιεροδιακόνου

Ierodiakonou

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία με οδύνη συμμετέχει στο πένθος για το χαμό του Καθηγητού Χ. Ιεροδιακόνου, μιας κυρίαρχης μορφής στην Ελληνική και την Παγκόσμια Ψυχιατρική.

Ο Καθηγητής Ιεροδιακόνου υπήρξε πρωτοπόρος στην οργάνωση υπηρεσιών ιδρύοντας την ψυχιατρική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και οργανώνοντας υπηρεσίες παροχής ψυχιατρικής φροντίδας στην ύπαιθρο.

Υπηρέτησε τόσο την Γενική Ψυχιατρική Ενηλίκων, όσο και την Παιδοψυχιατρική και η εκλεκτική του προσέγγιση με ιδιαίτερη έμφαση στην Ψυχοδυναμική Ψυχιατρική, του επέτρεψε να έχει μια ευρεία προσέγγιση των ψυχιατρικών προβλημάτων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Ιδιαίτερη ήταν η συνεισφορά του στη μελέτη του έργου του Αριστοτέλη σε σχέση με την Ψυχοπαθολογία.

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένειά του, στη Σοφία, στην Ιωάννα και την Κατερίνα και εκφράζει την πρόθεσή της να οργανώσει ειδική εκδήλωση προς τιμήν του για να τιμήσει την πρωτοποριακή του προσφορά στην ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ και στους ψυχικώς πάσχοντες.

 

Επιστημονική Διημερίδα “Ζητήματα Ενδονοσοκομειακής Φροντίδας Παιδιών με Ψυχικές Διαταραχές”, από την Παιδοψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, 30/6/17 – 1/7/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη σημερινή, δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, οι δομές δημόσιας ψυχικής υγείας αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς με την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο παρέμβασης και θεραπείας. Στη συνθήκη αυτή, οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μεγάλες, οι προοπτικές όμως που αναδεικνύονται μέσα από τη διασύνδεση και συνεργασία κοινωνίας, δομών και ειδικών ψυχικής υγείας, μπορούν να απαντήσουν στα διαρκώς αυξανόμενα και μεταβαλλόμενα αιτήματα, με την ίδια αποτελεσματικότητα. 

Περισσότερα...