Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων”, που διοργανώνει η Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει τη λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) διάρκειας δύο (2) ετών, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών - Master of Sciences (ΜΔΕ- M.Sc.) «Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων» (Φ.Ε.Κ. Τεύχος Β 1703/14.06.2016). Η έναρξη του ΠΜΣ ορίζεται τον Ιανουάριο 2017 και θα περιλαμβάνει τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα για την ολοκλήρωσή του. 

Περισσότερα...

 

Βιβλίο Σ. Μανωλόπουλου “ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΙΚΑ”

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω για την έκδοση του νέου μου βιβλίου, ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΙΚΑ, καρπού των στοχασμών μου για την εκπαίδευση. Ελπίζω να συμβάλει με γόνιμο τρόπο στους προβληματισμούς σας για τα πολύπλοκα θέματα που απασχολούν όλους όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον μας.

Σωτήρης Μανωλόπουλος 

 

Διημερίδα του Κλάδου Τέχνης & Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, 25-26 Νοεμβρίου 2016, Ινστιτούτο GOETHE

Πρόγραμμα διημερίδας 25 και 26 Νοεμβρίου του Ινστιτούτου Γκαίτε σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία- κλάδος «Τέχνη και Ψυχιατρική»
«Η ομοφυλοφιλία στον κινηματογράφο»

Ο κλάδος «Τέχνη και Ψυχιατρική» της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για ένατη συνεχή χρονιά διοργάνωσε το ετήσιο αφιέρωμα στον κινηματογράφο σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, με θέμα «Η ομοφυλοφιλία στον κινηματογράφο». Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται όπως κάθε χρόνο με την ομώνυμη διημερίδα που συνδιοργανώνεται με το Ινστιτούτο Γκαίτε στο χώρο του Ομήρου 14-16. 

Περισσότερα...

 

Ψήφισμα

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας πληροφορήθηκε με οδύνη τον θάνατο του Καθηγητού, Ακαδημαϊκού και επιφανούς ψυχιάτρου Κώστα Στεφανή, που τίμησε την επιστήμη μας, προσέφερε πολλές υπηρεσίες στην Ελληνική Ψυχιατρική και την Ελληνική κοινωνία και διακρίθηκε για το ήθος του και την αφοσίωσή του στα ανθρωπιστικά ιδανικά, και απεφάσισε :

1. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία του εκλιπόντος
2. Να κατατεθεί το ποσόν των 200,00 ευρώ, υπέρ του Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ.) 

 

 

Δωρεές

Στη μνήμη του Καθηγητού – Ακαδημαϊκού Κώστα Στεφανή, ο Γιώργος και η Γαβριέλλα Χριστοδούλου κατέθεσαν το ποσό των 200 ευρώ, υπέρ των σκοπών της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.