Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Πρόσκληση για την 34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, 19-21/10/2018, Αθήνα, Ξενοδ. CROWNE PLAZA

Προς τους Ειδικευόμενους Ψυχιάτρους
της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Αγαπητά Μέλη,
Όπως ήδη γνωρίζετε μια από τις κύριες δραστηριότητες της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας είναι η Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση, ιδιαιτέρως των Ειδικευομένων Ψυχιάτρων, δηλαδή η συνέχιση του θεσμού των Πανελληνίων Διημερίδων ως συμπληρωματική εκπαίδευση, κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής σας.
Μετά από συνεργασία μας με την Ένωση Ειδικευομένων Ψυχιάτρων της Εταιρείας μας, διοργανώνουμε την επόμενη 34η Πανελλήνια Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων, η οποία θα γίνει στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο «CROWNE PLAZA» από Παρασκευή μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί Κυριακή μεσημέρι, 19-21 Οκτωβρίου 2018, με θεματικές ενότητες στα κάτωθι αντικείμενα:


1) Εξελίξεις στην ειδικότητα της ψυχιατρικής, συζήτηση, προτάσεις ΚΕΣΥ

2) Ψυχοθεραπείες 1,2 ΓΑΨ , ΒΕΔΨ ομαδική, συστημική , CBT

3) Φαρμακολογία 1,2

4) Εξαρτήσεις

5) Πρόληψη

6) Καταστροφές

7) Διασυνδετική Ψυχιατρική

8) Ψυχιατρικές εκδηλώσεις στην κύηση

9) Ποίηση - τέχνη - κινηματογράφος

10) Σεξολογία

11) Workshop γνωστική λειτουργία σε Ψυχικές Δ/χες


Η διοργάνωση αυτή υλοποιείται μετά από πρωτοβουλία τόσο του Δ.Σ. της ΕΨΕ και των συνεργατών που διαθέτει, όσο και του Δ.Σ. της ΕΕΕΨ σε συνεργασία με τον Τομέα Νέων Ψυχιάτρων της ΕΨΕ. Έτσι Η ΕΨΕ θα επιχορηγήσει την εκπαιδευτική αυτή δραστηριότητα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Διημερίδα θα έχουν όλα τα δόκιμα μέλη της ΕΨΕ χωρίς κόστος. Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, με προϋπόθεση την παρακολούθηση τουλάχιστον του 60% του προγράμματος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούνται όπως αποστείλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (υπόψιν κ. Ε. Γκρέτσα) μέχρι 10 Ιουλίου 2018 αναγράφοντας τα στοιχεία τους, δηλ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση και έτος ειδικότητας.

Για τους Ειδικευόμενους εκτός περιφέρειας Αττικής, η ΕΨΕ θα χορηγήσει τη διαμονή τους (δύο νύχτες) σε Ξενοδοχείο, σε δίκλινο δωμάτιο, με χρήση δύο ειδικευομένων.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι και η παρούσα Διημερίδα όπως και οι προηγούμενες θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επωφελής για τους συμμετέχοντες που θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Από τους Υπευθύνους Εκπαίδευσης
Β. Μποζίκας
Γ. Χριστοδούλου

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ