"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Σεμινάρια Ψυχογηριατρικής 2018-2019, του Κλάδου Ψυχογηριατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΕΨΕ)
Κλάδος Ψυχογηριατρικής

15 Ιουνίου 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της ΕΨΕ, ο Κλάδος Ψυχογηριατρικής προγραμματίζει σε συνεργασία με την Α΄ και Β Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, και την Ελληνική Ψυχογηριατρική Εταιρεία εκπαιδευτικό σεμινάριο για ενημέρωση των συναδέλφων σε πρακτικά θέματα της Ψυχογηριατρικής.

 

Το σεμινάριο θα διεξάγεται στα γραφεία της ΕΨΕ κάθε Δευτέρα 16.00 – 17.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει 13 συνεδρίες με εισηγήσεις σε επίκαιρα θέματα Ψυχογηριατρικής και παρουσίαση και συζήτηση κλινικών περιστατικών.

Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται σε 150 €.

Η έναρξη του σεμιναρίου χρονοθετείται τον προσεχή Νοέμβριο 2018 και έχουν προγραμματισθεί 13 μαθήματα (κάθε Δευτέρα) με λήξη τον Ιανουάριο 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ΕΨΕ, επισυνάπτεται αίτηση, είτε με fax 2107242032 είτε με e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέχρι 15/9/2018. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-7214184.

Αν υπερκαλυφθεί ο αριθμός των ενδιαφερομένων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την εκπαίδευση σε θέμματα που αφορούν την Ψυχική Υγεία των ηλικιωμένων και γενικότερων την εκπαίδευση σε θέμματα που αφορούν τον ηλικιωμένο ασθενή. Η ανάγκη απορρέει από την ολοένα αυξανόμενη πίεση που δεχομαστε ως επαγγελματίες ψυχικής υγείας από τον πληθυσμό των ηλικιωμένων και τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζουν σε θέμματα που πλήττουν την σωματική και ψυχική τους υγεία με επιπτώσεις τόσο στην ποιότητα της ζωής τους αλλά και στην ολοένα αυξανόμενη επιβάρυνση των οικογενειών τους. Το σεμινάριο έχει σκοπό (α) την ευαισθητοποίηση στην ψυχογηριατρική, (β) την απόκτηση γνώσεων για τον χειρισμό του ψυχογηριατρικού ασθενούς (γ) την ενίσχυση των διαγνωστικών και θεραπευτικών δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων.

Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η Τριμελής Επιτροπή του Κλάδου Ψυχογηριατρικής

Ν. Δέγλερης Α. Κώνστα Θ. Βορβολάκος

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ