Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2014-2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου

2014-2017

Ο απολογισμός του Δ.Σ. παρουσιάζει τις κύριες δραστηριότητες της Ε.Ψ.Ε. Η θητεία ενός Δ.Σ. εγγράφεται σε μια συνέχεια δράσεων και προσπαθειών, καθώς οι βασικές κατευθύνσεις εξέλιξης της Ψυχιατρικής και του επαγγέλματος των ψυχιάτρων υπερβαίνουν την θητεία του.

Περισσότερα...

 

Επιστημονική Ημερίδα της Υπηρεσίας Παιδιών & Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρων και της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, “Η συμβολή της Παιδοψυχιατρικής στην κατανόηση των μαθησιακών Διαταραχών”

ΗΜΕΡΙΔΑ

«Η συμβολή της Παιδοψυχιατρικής στην κατανόηση των μαθησιακών διαταραχών»

Ημερομηνία: Σάββατο 13/05/2017

Τόπος: Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου

Περισσότερα...

 

Πρόγραμμα Αρχαιρεσιών των Επιστημονικών Κλάδων & Περιφερειακών Τμημάτων της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στο πλαίσιο του 25ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής

Πρόγραμμα

 

 

Υποψηφιότητες για τον Κλάδο Ψυχοθεραπείας

Υποψηφιότητες για τον Κλάδο Ψυχοθεραπείας

Η Συντονιστική Επιτροπή του Κλάδου Ψυχοθεραπείας καλεί σε συνάντηση στα γραφεία της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (Παπαδιαμαντοπούλου 11) την Παρασκευή 5 Μαΐου από 13.30-15.30 με θέμα: Απολογισμός τριμελούς Συντονιστικής Επιτροπής του Κλάδου και εκλογή νέας.

Υποψηφιότητες για Συντονιστική Επιτροπή: Ρωσσέτος Γουρνέλης, Βασίλης Μενούτης, Δημήτρης Μοσχονάς, Αρτέμης Πεχλιβανίδης, Σταμάτης Τουρνής.

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η Συντονιστική Επιτροπή
Χαρά Καραμανωλάκη, Κάτια Χαραλαμπάκη, Γιάννης Μιχόπουλος 

 

Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΝΩΣΙΑΚΩΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (Ε.Ε.Γ.Ψ.) διοργανώνει το 5 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών με θέμα: «Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία: Προκλήσεις & Προοπτικές» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών 10-12 Νοεμβρίου 2017, υπό την Αιγίδα της Ε.Α.Β.C.T & της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και την επιστημονική συνεργασία του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑARON BECK. 

Περισσότερα...