Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Νέα μειωμένη εγγραφή στο 3ο Πανελλήνιο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

ΝΕΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Με κίνητρο την συνεχιζόμενη εκπαιδευτική προσφορά στο χώρο της Ψυχικής Υγείας , η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Ψυχοφαρμακολογικού Συνεδρίου της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, αποφάσισε την διευκόλυνση των Ειδικευομένων Ψυχιάτρων καθώς και των λοιπών Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας (Ψυχολόγων, Νοσηλευτών, Κοινωνικών Λειτουργών, Εργοθεραπευτών κ. α) και όρισε την εγγραφή στο Συνεδριο , στα 60 Ευρώ αντί της τιμής των 100 Ευρώ.

www.3psychopharmacology.gr

 

Διημερίδες της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας

Claude Lanzmann: «Shoah» (1985) και «O τελευταίος των αδίκων» (2013) σε 1η δημόσια προβολή στην Αθήνα. Προβολές ταινιών και συζητήσεις.

Δύο διημερίδες της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε Αθηνών και την υποστήριξη της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας 2-3 και 9-10 Δεκεμβρίου 2016, Παρασκευή και Σάββατο

Χώρος διεξαγωγής των διημερίδων: Ινστιτούτο Γκαίτε Αθηνών, Ομήρου 14-16, 10672 Αθήνα  

Περισσότερα...

 

Έκθεση φωτογραφίας : ΛΕΡΟΣ – Ακόμα και το τίποτα έχει ένα όνομα

ΛΕΡΟΣ
Ακόμα και το τίποτα έχει ένα όνομα
Εκθεση φωτογραφίας της Antonella Pizzamiglio
Από τις 21 Νοέμβρη έως 4 Δεκέμβρη
Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», Αθήνα
Ηρακλειδών 66Α και Θεσσαλονίκης, Θησείο (στάση μετρό Κεραμικός)

Είναι μια έκθεση φωτογραφίας πάνω σε ένα θέμα πολύ δυνατό και πραγματικό: αυτό της διαφορετικότητας και της περιθωριοποίησης. Μια έκθεση που δεν είναι μια καταγγελία αλλά μια παραίνεση στις νέες γενιές να μην επαναλάβουν τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν  και που ακόμα και σήμερα γίνονται. 

Περισσότερα...

 

Ενημέρωση για τη λειτουργία των Γραφείων του Περιοδικού “ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ” της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 Νοεμβρίου 2016 τα γραφεία του περιοδικού «Ψυχιατρική» θα βρίσκονται στην οδό Αιγινήτου 17, 11528 Αθήνα, 3ος όροφος και θα λειτουργούν κάθε Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00 .Οι αλληλογραφίες και οι υποβολές εργασιών που γίνονται ταχυδρομικά θα αναφέρονται στην ανωτέρω διεύθυνση. Πληροφορίες για την εξέλιξη των εργασιών ή άλλα θέματα του περιοδικού μπορείτε να έχετε τις παραπάνω ημέρες και ώρες από τη Γραμματεία του περιοδικού (210-7758410).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Β. Κονταξάκης
Διευθυντής του περιοδικού «Ψυχιατρική»
Καθηγητής Κλινικής & Κοινωνικής Ψυχιατρικής
Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

 

Επιστολή της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου & Σάμης, κ. Δ. Λυκούδη

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε από μέλη μας και τον ηλεκτρονικό τύπο για ατυχείς εκφράσεις που χρησιμοποιήσατε δημόσια προς πολίτες που αντιτίθενται σε έργα του Δήμου. 

Περισσότερα...