Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Στέλιος Κρασανάκης παράσταση Λεντς

Παράσταση LenzΗ εταιρία θεατρικής έκφρασης ΑΙΩΝ θα παρουσιάσει από 2 Μαρτίου έως 25 Μαΐου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της κεντροευρωπαϊκής λογοτεχνίας, τη νουβέλα «Lenz» του Georg Büchner, (1813-1837). Μετάφραση Αλέξανδρος Ίσαρης, σκηνοθεσία και διαμόρφωση σκηνικού χώρου Στέλιος Κρασανάκης, ενδυματολογία Κοσμάς Πανωρίδης, μουσικός σχεδιασμός Λάμπρος Πηγούνης, συνεργάτης σκηνοθέτης Βασιλική Δημητρακοπούλου, φωτογραφίες Τατιάνα Μπόλαρη.   Παίζουν οι ηθοποιοί Βασίλης Μαργέτης και Μαρία Πίγκου. Συμμετέχει  ζωντανά ο μουσικός Λάμπρος Πηγούνης. Υπεύθυνος επικοινωνίας Άρης  Ασπρούλης.

 Δελτίο Τύπου - Ενημέρωση

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 25 Μάιος 2010 15:36)

Περισσότερα...

 

2o Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Congress Poster2o Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
GRECOTEL, ΚΥΛΛΗΝΗ HΛΕΙΑΣ

4-6 Ιουνίου 2010 GRECOTEL, Κυλλήνη Ηλείας


Περισσότερα...

 

Σεμινάριο για την Ψυχική Λειτουργία και την Ψυχοπαθολογία Βρεφών και Νηπίων


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο για να είναι δυνατή η συνέχιση της συζήτησης και του προβληματισμού, που ξεκινούν στις συναντήσεις του σεμιναρίου για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών και των Νηπίων. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία και την Εταιρεία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών. Πραγματοποιείται Παρασκευές, 14:00 – 16:00, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.

Περισσότερα...

 

Ημερίδα των Εκδόσεων ΠΟΤΑΜΟΣ - “Διαδραμάτιση (Enactment): Δράση και Ουδετερότητα στην Αναλυτική Διαδικασία” - 17 Απριλίου 2010 - Στοά του Βιβλίου

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 3ου τεύχους του περιοδικού ΟΙΔΙΠΟΥΣ,
οι εκδόσεις ΠΟΤΑΜΟΣ και οι διευθυντές του περιοδικού Ιωάννης Βαρτζόπουλος και Νίκος Λαμνίδης
έχουν την τιμή να σας καλέσουν στην ημερίδα με θέμα
«Διαδραμάτιση (Enactment): Δράση και Ουδετερότητα στην Αναλυτική Διαδικασία»
το Σάββατο 17 Απριλίου, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο)
Διάρκεια: 10:00-15:00, Είσοδος ελεύθερη

Οιδίπους 3Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 3ου τεύχους του περιοδικού ΟΙΔΙΠΟΥΣ, οι εκδόσεις ΠΟΤΑΜΟΣ και οι διευθυντές του περιοδικού Ιωάννης Βαρτζόπουλος και Νίκος Λαμνίδης έχουν την τιμή να σας καλέσουν στην ημερίδα με θέμα «Διαδραμάτιση (Enactment): Δράση και Ουδετερότητα στην Αναλυτική Διαδικασία» το Σάββατο 17 Απριλίου, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο) Διάρκεια: 10:00-15:00, Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα...

 

3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιατρική των Μουσικών», 15-17 Απριλίου 2010, Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Τελλόγλειο Ίδρυμα
Με την εδραίωση του θεσμού των Ιατρικών Συνεδρίων για την τέχνη της Μουσικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά την επιτυχή διεξαγωγή των δύο πρώτων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διεξάγουμε το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιατρική των Μουσικών στην Ελλάδα, στις 15 - 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...