"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιατρική των Μουσικών», 15-17 Απριλίου 2010, Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Τελλόγλειο Ίδρυμα
Με την εδραίωση του θεσμού των Ιατρικών Συνεδρίων για την τέχνη της Μουσικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά την επιτυχή διεξαγωγή των δύο πρώτων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διεξάγουμε το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιατρική των Μουσικών στην Ελλάδα, στις 15 - 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

 

Επιστημονική Ημερίδα “Φαινομενολογία & Σχιζοφρένεια”, 15/3/2010 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

H  Ελληνική Εταιρεία Φαινομενολογικής-Υπαρξιακής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας Οργανώνει για τη Δευτέρα 15/3/2010, στις 11.00 π.μ. επιστημονική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με θέμα:
“Φαινομενολογία και Σχιζοφρένεια”

Περισσότερα...

 

Διεπιστημονική Ημερίδα - Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Συνδιοργανώνεται από την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και την Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία των βρεφών (μέλος της W.A.I..M.H.).

Συνάντηση για τη δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας των Εταιριών Ψυχικής Υγείας των Βρεφών (W.A.I.M.H.) χωρών της Μεσογείου. Συνδιοργανώνεται από την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και την Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία των βρεφών (μέλος της W.A.I..M.H.).

«Μικρά παιδιά σε κίνδυνο: συνθήκες εγκατάλειψης, παραμέλησης και κακοποίησης. Ζητήματα ιστορίας, φροντίδας και θεραπείας» - Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 – Ώρα έναρξης 09.00

Περισσότερα...

 

!ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!

Εφιστάται η προσοχή των μελών ότι έχει καταγγελθεί προσπάθεια οικειοποίησης του ονόματος του συναδέλφου Νεοφύτου Παπανεοφύτου, Προέδρου της Ψυχιατρικής Εταιρείας Κύπρου. Συγκεκριμένα, κάποιος απατεώνας οικειούμενος το όνομα του κ. Παπανεοφύτου ζητάει χρήματα από τους συναδέλφους ψυχιάτρους στην Ελλάδα.

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2010 21:32)

 

Συνέδριο – Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου

2o Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Η Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη περσινή προσπάθεια, στην οποία συμμετείχαν πάνω απο 700 συνάδελφοι, για εκπαίδευση των ιατρών σε ψυχιατρικά θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Περισσότερα...