"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Σεμινάριο για την Ψυχική Λειτουργία και την Ψυχοπαθολογία Βρεφών και Νηπίων


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο για να είναι δυνατή η συνέχιση της συζήτησης και του προβληματισμού, που ξεκινούν στις συναντήσεις του σεμιναρίου για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών και των Νηπίων. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία και την Εταιρεία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών. Πραγματοποιείται Παρασκευές, 14:00 – 16:00, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.

Περισσότερα...

 

Ημερίδα των Εκδόσεων ΠΟΤΑΜΟΣ - “Διαδραμάτιση (Enactment): Δράση και Ουδετερότητα στην Αναλυτική Διαδικασία” - 17 Απριλίου 2010 - Στοά του Βιβλίου

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 3ου τεύχους του περιοδικού ΟΙΔΙΠΟΥΣ,
οι εκδόσεις ΠΟΤΑΜΟΣ και οι διευθυντές του περιοδικού Ιωάννης Βαρτζόπουλος και Νίκος Λαμνίδης
έχουν την τιμή να σας καλέσουν στην ημερίδα με θέμα
«Διαδραμάτιση (Enactment): Δράση και Ουδετερότητα στην Αναλυτική Διαδικασία»
το Σάββατο 17 Απριλίου, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο)
Διάρκεια: 10:00-15:00, Είσοδος ελεύθερη

Οιδίπους 3Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 3ου τεύχους του περιοδικού ΟΙΔΙΠΟΥΣ, οι εκδόσεις ΠΟΤΑΜΟΣ και οι διευθυντές του περιοδικού Ιωάννης Βαρτζόπουλος και Νίκος Λαμνίδης έχουν την τιμή να σας καλέσουν στην ημερίδα με θέμα «Διαδραμάτιση (Enactment): Δράση και Ουδετερότητα στην Αναλυτική Διαδικασία» το Σάββατο 17 Απριλίου, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο) Διάρκεια: 10:00-15:00, Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα...

 

3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιατρική των Μουσικών», 15-17 Απριλίου 2010, Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Τελλόγλειο Ίδρυμα
Με την εδραίωση του θεσμού των Ιατρικών Συνεδρίων για την τέχνη της Μουσικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά την επιτυχή διεξαγωγή των δύο πρώτων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διεξάγουμε το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιατρική των Μουσικών στην Ελλάδα, στις 15 - 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

 

Επιστημονική Ημερίδα “Φαινομενολογία & Σχιζοφρένεια”, 15/3/2010 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

H  Ελληνική Εταιρεία Φαινομενολογικής-Υπαρξιακής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας Οργανώνει για τη Δευτέρα 15/3/2010, στις 11.00 π.μ. επιστημονική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με θέμα:
“Φαινομενολογία και Σχιζοφρένεια”

Περισσότερα...

 

Διεπιστημονική Ημερίδα - Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Συνδιοργανώνεται από την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και την Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία των βρεφών (μέλος της W.A.I..M.H.).

Συνάντηση για τη δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας των Εταιριών Ψυχικής Υγείας των Βρεφών (W.A.I.M.H.) χωρών της Μεσογείου. Συνδιοργανώνεται από την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και την Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία των βρεφών (μέλος της W.A.I..M.H.).

«Μικρά παιδιά σε κίνδυνο: συνθήκες εγκατάλειψης, παραμέλησης και κακοποίησης. Ζητήματα ιστορίας, φροντίδας και θεραπείας» - Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 – Ώρα έναρξης 09.00

Περισσότερα...