Αγγελία Θεραπευτηρίου ΤΖΕΡΑΝΗ ΨΥΧΗΣ ΟΜΜΑ

Η αγγελία:
Τo Θεραπευτήριο Τζεράνη ΨΥΧΗΣ ΟΜΜΑ συμπληρώνοντας 50 χρόνια αδιάλειπτης και δημιουργικής παρουσίας στη μάχιμη ψυχιατρική, επιλέγει να εστιάσει στην έγκαιρη παρέμβαση και τις βραχυχρόνιες νοσηλείες και ενσωματώνει στις υπηρεσίες του τη ψηφιακή τεχνολογία για τη ψυχική υγεία. Στο πλαίσιο αυτό, επεκτείνει τις υπηρεσίες του δημιουργώντας τη πλατφόρμα υπηρεσιών ψυχικής υγείας για τη πραγματοποίηση τηλεσυνεδριών. Η πλατφόρμα είναι σε λειτουργία στην ιστοσελίδα μας tzeranis.gr. Πιστοί στην αποστολή μας για παροχή υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένη, αποτελεσματική και προσιτή κλινική φροντίδα και την οικοδόμηση ενός αποτελεσματικού και βιώσιμου συστήματος περίθαλψης, αναζητούμε συνεργάτες για να μεγαλώσουμε την ομάδα μας.
Αναζητούμε:
Ειδικούς ψυχικής υγείας: Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές
Επιθυμητή εμπειρία 4+ χρόνια

Τι προσφέρουμε:

Eιδικά πακέτα συμφωνίας για νέους ειδικούς.

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας συνεργατών μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας στo email kliniki@tzeranis.gr
Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για συνάντηση στην κλινική μας.

Κατά την αξιολόγηση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ακολουθείστε το https://tzeranis.gr/el/politiki-aporritou/