Ανακοίνωση αλλαγών του κύκλου Διαδικτυακών Σεμιναρίων (Webinars) από την Ένωση Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας
Προς τους συναδέλφους ειδικευόμενους ψυχιατρικής και νέους ψυχιάτρους, Ως ΔΣ της ΕΕΕΨ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προγραμματισμένο webinar του κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων της ΕΕΕΨ στις 28/02 αναβλήθηκε μετά από απόφαση του Δ.Σ. λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων και μετατέθηκε στις 06/03 στις 18.00μμ, ημέρα Τετάρτη. Ευχαριστούμε θερμά τον εισηγητή καθηγητή κ. Χριστοδούλου για την ευελιξία και συνεργασία του. Λυπούμαστε αν η εσπευσμένη απόφαση αυτή οδήγησε στη μη έγκαιρη ενημέρωση όλων των συναδέλφων και παροτρύνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους να παρακολουθούν τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της ΕΕΕΨ στο Facebook για την βέλτιστη και άμεση ενημέρωση σχετικά με πιθανές αλλαγές σε ώρες ή ημέρες των σεμιναρίων λόγω απροόπτων. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η εισήγηση του κ.Κωνσταντακόπουλου, η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 6/3 μετατίθεται στις 9/5 στις 18.00μμ, ημέρα Πέμπτη. Παρακάτω παραθέτουμε το νέο link συνδεσης του webinar στις 6/3: https://www.psych.gr/cgi-bin/dada/mail.cgi/r/psych/515074531814/2e639df187d67a5752c20fbf2d8a91e1/ Το νέο link σύνδεσης του webinar στις 9/5: https://psych.webex.com/psych/j.php?MTID=m96bc64c3a5ea658c16ef8469088d1e72
Σχετικές Αναρτήσεις