ΑΝΑΒΟΛΗ  της Ημερίδας του Κλάδου Ψυχικής Υγείας Γυναικών & Ψυχιατρικής της Αναπαραγωγής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, 8/3/2023

Aγαπητές/οί συνάδελφοι,

ο Κλάδος Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας και Ψυχιατρικής της Αναπαραγωγής θέλησε, όπως και πέρυσι, να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνοντας στο πλαίσιο της ΕΨΕ ημερίδα με τίτλο: “Η Ψυχική Υγεία στις διάφορες φάσεις της ζωής των Γυναικών”.

Θεωρούμε ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, με τη συμμετοχή όλων σας, στο να αναδειχθούν κάποιες από τις ανάγκες που χρειάζεται να καλυφθούν στον τομέα της ψυχικής υγείας γυναικών. Ανάγκες οι οποίες στις ζοφερές στιγμές που ζούμε επιτείνονται, δεδομένου ότι είναι ήδη γνωστό πως σε καταστάσεις κρίσεων πλήττονται περισσότερο σε μια κοινωνία τα πιο αδύναμα μέλη της.

Φέτος οι περιστάσεις ξεπέρασαν τη δυνατότητα για επιτυχή οργάνωση και κάλυψη της εκδήλωσης, οπότε είμαστε στη δυσάρεστη θέση μία ημέρα πριν από την εκδήλωση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή της. Θα ακολουθήσει έγκαιρη ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ημερίδας.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Κλάδου

Αγγελική Λεονάρδου Αρετή Σπυροπούλου Κατερίνα Αρβανίτη

Σχετικές Αναρτήσεις