Διοργάνωση Ημερίδας από το Τμήμα Ψυχολογίας ΕΚΠΑ με θέμα “Ψυχική Ανθεκτικότητα στο Στρατιωτικό Πλαίσιο”, 28/11/2023

«Διοργάνωση Ημερίδας από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) με θέμα: «Ψυχική Ανθεκτικότητα στο Στρατιωτικό Πλαίσιο».

Η ημερίδα, που υλοποιείται στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος που εκπονείται σε συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων με το Ε.Κ.Π.Α., θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα, 106 75).

Προσκεκλημένες ομιλήτριες είναι η Καθηγήτρια Ann Masten του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, διεθνώς γνωστή για τις μελέτες της σχετικά με την ψυχική ανθεκτικότητα που έχουν μεγάλη επίδραση στις σχετικές μελέτες σε στρατιωτικό πλαίσιο, και η Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα Melissa Polusny, ψυχολόγος του Ιατρικού Κέντρου για Βετεράνους του Αμερικάνικου στρατού.

Όλες οι ομιλίες της ημερίδας θα γίνουν στην Αγγλική γλώσσα χωρίς ταυτόχρονη μετάφραση. Η ημερίδα απευθύνεται σε ειδικούς της ψυχικής υγείας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος των εργασιών της ημερίδας.

Δήλωση εγγραφής:   https://forms.gle/hrHufghSWQRYH6Mp8»

Scientific Program

Δελτίου Τύπου