Ενημέρωση απο την Ένωση Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών διαδικτυακών εκδηλώσεων με Πολωνία και Ρουμανία

Η Ένωση των Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων (Ε.Ε.Ε.Ψ) στο πλαίσιο των ενεργειών της για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των μελών της, λαμβάνει μέρος σε μια σημαντική κοινή πρωτοβουλία, που συνδιοργανώνεται από τις χώρες Ελλάδα-Πολωνία-Ρουμανία και απευθύνεται στους ειδικευόμενους της ειδικότητας της Ψυχιατρικής των τριών αυτών χωρών. Οι τρεις χώρες, με την εποπτεία τριών επιφανών Καθηγητών-από τη χώρα μας τον Καθ. Μποζίκα Βασίλειο-Παντελεήμονα- και με την υποστήριξη της εταιρείας Janssen, συνδιοργανώνουν μια σειρά εκπαιδευτικών, διαδικτυακών εκδηλώσεων, με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν στην τρέχουσα κλινική καθημερινότητα και τη βέλτιστη θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών.

Τις εκδηλώσεις αυτές μπορούν να παρακολουθήσουν  δωρεάν , θα έχουν όμως τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και ενεργά με την υποβολή και παρουσίαση των προτάσεών τους, όπως αυτές περιγράφονται στην επισυναπτόμενη πρόσκληση. (Η αξιολόγηση και επιλογή των ελληνικών συμμετοχών θα γίνει από τον Πολωνό Καθηγητή Adam Wichniak).

Παρακαλώ ανατρέξετε στην πρόσκληση για να δείτε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Σας ενημερώνουμε  ότι η δήλωση συμμετοχής για τα μέλη μας, είτε είναι ενεργή είτε απλής παρακολούθησης, είναι απαραίτητη έως τις 20 Νοεμβρίου 2020, στέλνοντας ένα email στο smikrou1@its.jnj.com, δηλώνοντας την πρόθεσή τους.

Πληροφορίες
Σχετικές Αναρτήσεις