Κοινοτική Δράση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, 10/10/2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 η κοινοτική δράση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και θέμα «Η ψυχική υγεία είναι ανθρώπινο δικαίωμα», στην Πλατεία Μοναστηρακίου στην Αθήνα.

Η συμμετοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Επίτιμοι Πρόεδροι της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας Καθηγητές κ.κ. Γ. Χριστοδούλου και Δ. Πλουμπίδης, η κ. Φ.Καλύβα Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, η κ.Ζ. Ράπτη Αναπλ. Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Ν.Δ. μετά των συνεργατών της κ. Π. Τσίγγανο και κ. Τ. Μορμόρη, ο κ. Αντ. Κουφάκης Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας μετά των συνεργατών κ. Α. Σταθακοπούλου & κ. Φ.Χριστοδούλου, ο Ψυχίατρος Δρ. Αθ. Ασκητής Δ/ντής του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, ο κ. Δ. Γαλάνης Πρόεδρος της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) μετά των συνεργατών κ. Α. Ταλιαδόρου και κ. Κ. Θανάση, ο κ. Μ. Θεοδωρουλάκης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχικής Υγείας ΑΡΓΩ, η κ. Α. Γεώργου και ο κ. Σ. Κότσανης από τις Μονάδες Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση «ΠΝΟΕΣ» της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας, η κ. Μ. Βουλγαράκη, η κ. Ι. Μπότσαρη και ο κ. Κ. Αθανασιάδης από τη Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης «ΠΕΙΡΑΙΩΣ 33» του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (ΕΠΙΨΥ), ο Πρόεδρος και η Γραμματέας ΠΟΚοιΣΠΕ κ.Σ.Κουπίδης και κ.Π.Νικολάου, η κ. Φ. Ευθυμιοπούλου Συντονίστρια Ψυχικής Υγείας της Ν.Δ, η κ. Κ. Βεζύρη και ο κ. Ν. Σαμαράς από το Τμήμα Υγείας-Πρόνοιας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., καθώς επίσης και η κ. Ν. Σπαγαδώρου Δημοσιογράφος από το CNN Greece.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας! 

Συνεχίζουμε να διαδίδουμε το μήνυμα «Δεν υπάρχει υγεία χωρίς ψυχική υγεία»