Πρόσκληση ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας με την κάλυψη των ασφαλιστικών εταιρειών

Ανακοίνωση συνεργασίας ψυχιάτρων με ασφαλιστικές εταιρείες

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο κλάδος Πληροφορικής & καινοτόμων τεχνολογιών  μετά από πολύμηνες συζητήσεις και με τη τεχνολογική αρωγή του λογισμικού της Melapus, συμφώνησε  με τις  ασφαλιστικές εταιρείες να εισέλθουν για πρώτη φορά στο χώρο της Ψυχικής υγείας .

Η συνεργασία αφορά αρχικά  τιςδύο πιομεγάλες Ασφαλιστικές εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο (τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν επισήμως στο τέλος Ιουνίου, με την έναρξη της συνεργασίας, σε ειδική εκδήλωση). Επίσης σε συνεργασία με την ένωση ασφαλιστικών εταιρειών  μελετάται η επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης και στις άλλες ασφαλιστικές εταιρείες.

Με την συνδρομή της τεχνολογίας ξεκαθαρίζει ο τρόπος  κλεισίματος και υλοποίησης μιας επίσκεψης σε ψυχίατρο, το οποίο ήταν ίσως και το βασικότερο πρόβλημα μη κάλυψης  των επισκέψεων στα  ιδιωτικά ιατρεία έως τώρα.

Οι επισκέψεις θα γίνονται με φυσική παρουσία ή και τηλεψυχιατρικές συνεδρίες από τη πλατφόρμα των ασφαλιστικών εταιρειών ή και διαμέσου τηςMelapus, καθώς τα θέματα GDPR και αστικής ευθύνης απαιτούν πλήρη διαφάνεια. ΗMelapus αναλαμβάνει την ευθύνη   για τη πιστοποίηση των ειδικών και την επιβεβαίωση τεχνικά της τέλεσης των συνεδριών για λογαριασμό των ασφαλιστικών.  Οι ψυχιατρικές συνεδρίες θα έχουν επίπεδη χρέωση αναφοράς τα €50. Στο τέλος κάθε μήνα θα γίνεται εκκαθάριση και απόδοση των χρημάτων για το σύνολο των τελεσθέτων συνεδριων χωρίς παρακράτηση φόρου .

Ενδεικτικά τα απαιτούμενα στοιχεία εγγραφής :

ενώ θα γίνει περαιτέρω επικοινωνία για το  IBAN, την εγγραφή και τον λογαριασμό πληρωμής.

Κρίνουμε αναγκαίο να ενημερώσουμε πρώτα τα μέλη της ΕΨΕ  για αυτή την καινοτόμο συνεργασία, που προφανώς απευθύνεται σε πρώτη φάση στους συναδέλφους που ασκούν ιδιωτικά την ψυχιατρική.

Η καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η Τετάρτη 10 ιουνίου 2020 και μπορεί ναγίνει:

 

1ον Με εγγραφή επαγγελματία στη Melapus στο σύνδεσμο:

https://melapus.com/el/signup

2ον Στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τηςασφαλιστικήςεταιρείας:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnoru67s11ftnYlVV2fR3LmkADCJDYMLRs1S-Kv5HFaByClQ/viewform

Πληροφορίες: melapus 210-3004545

Οι ασφαλιστικές μπαίνουν δυναμικά στη ψυχική υγεία με 1 εκατομμυριο ασφαλισμένους. Σε αυτή την ιστορική στιγμή ,ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την υγεία τους όπως γίνεται σε τόσα κράτη στο εξωτερικό.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΒΑΣ

Ψυχίατρος

Ιδρυτής melapus

Πρόεδρος του  Κλάδου Πληροφορικής & καινοτόμων τεχνολογιών ΕΨΕ